What I Would Wear

Yleinen
6f4b1-ooutfit
Shoes: Hunter / Bag: Phillip Lim / Jeans: H&M / Hat: Sensi Studio / Jacket: Even&Odd (Fake Furr) / Shirt: H&M
Tämä asu on täydellinen asu keväiselle loskakelille. Ei kastu saappaat tai nilkkurit kun on kumisaappat jalassa. Asu on kumminkin tyylikäs vaikka olisikin kumpparit jalassa. Itse omsitan mustat pitkät hunterit ja myös lyhyemmät vaalenapunaiset ja niitä tulee kyllä käytettyä niin syksyllä, keväällä mutta myös talvella ihan hyvin. Tähän asuun voisi ihan hyvin yhdistää minkä väriset hunterit vaan, punaiset vaan antaa vähän väväykkyyttä tähän asuun.
Kumisaappaista puhenollen suosittelen kyllä satsaaman vaikkapa näihin hunttereihin koska ne pysyvät vuosia hyvänä jos vaan hoitaa niitä hyvin, säästää myös siinä ettei nahkasaappat mene loskasäällä pilalle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s