The Blue Trend

Yleinen

bluehaven
 1. Theory  2. Zara  3. H&M  4. Miss Selfridge 5. H&M 6. IVY & OAK

Kevään kuumin muotitrendi taitaa olla tässä. Kauluspaidat ovat saaneet aivan uuden päivityksen. Varmaankin jokaiselta naiselta löytyy tavallinen kauluspaita vaatekaapistaan! Nyt löytyy röyhelöistä, oversize mallista, kropattua ja off shoulderia.

Itse olen niin ihastunut tähän trendiin että voisin vaikka hankkia kaikki nämä vaatekaappiini. Ajattelin yhdistää näitä  ihan perus mustien, tummansinisien farkkujen tai korkeavyötäröisen hameen kanssa. Olen ehtinyt jo tilaamaan yhden leveähihaisen kauluspaidan. Suunnittelen jo milloin saan kuvattua kyseisen asun teille, luultavasti loppuviikosta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s