Favorite Makeup Products

beauty, Yleinen

beauty1b3b4b2

Kovin usein en kuluta rahaa kosmetiikkaan koska miksi kuluttaa luksus merkkeihin jos budget merkit ovat yhtä hyviä. Maybellinen dream satin meikkivoide on ollut käytössä jo vuosia, se on erittäin hyvä kuivaihoiselle tai sitten ei vaan tykkää ihan täysin mattaisesta meikkivoiteesta. Toki jos sitä käyttää kannattaa kiinnittää se puuterilla muuten se jää aika kiiltäväksi.

Lorealin true match peitevoide on ollut myös yksi lemppari sekä myös sarjan highlight paletti ja sitten tietty volume million lashes ripsiväri. Näistä kuvista puuttuu myös omaamani cream contour paletit mutta ne olivat liian sotkusen näköisiä kuvattavaksi. Yksi ehdoton suosikki josta en luopuisi on Beauty Uk ultimate contour paletti, siinä on hinta/laatusuhde kohdillaan.

Jos en käytä cream contouria niin sillon yleensä käytän Pashionin puuterimaista contourpalettia, tykkään siitä kun siinä ei ole niin tummat sävyt niin tulee luonnollinen lopputulos. Yks miinus on että värit pölyttävät aika paljon. Mutta olen kuullut että nyxin paletti olisi hieman parempi niin aattelin kokeilla sitä jossain vaiheessa.

Revolutionin blush paletin tilasin hiljattain ja olen sitä kokeillut muutaman kerran, oli aivan ihanat sävyt ja hyvä pingmentti.

Suosikki huulituotteet mitä olen käytän on  ollut Bobby Brownin huulipuna sävyssä  brownie ja se on yks parhaista sävyistä  mitä omistan. Toki myös NYXin Lingerie Liqued huulipunat ovat tulleet tutuksi, suosikki sävyni ovat bedtime flirt, push up ja  embellishment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s