Pink bedroom

Interior, lifestyle

roosabedroom

Meille on tulossa hieman uudistusta makkariin, meidän makuuhuone on tällä hetkellä vähän synkkä ja tylsä. Haluaisin sen olevan enemmän valoisampi ja hieman romanttinen. Tilasin H&Mstä viime viikolla valkoiset verhot ja eilen kuvassa olevan Elloksen vaaleanpunaisen maton, ajattelin että se antaa hieman väriä huoneeseen. Olen myös katsonut Deseniolta tauluja makuuhuoneeseen, kuvassa oleva Kate Moss juliste olisi täydellinen mutta ehkä itseni mielestä hieman liian tyyris julisteeksi.

Harmittaa hieman kun jonkin aikaa sitten tilasin uudet pöytävalaisimet yöpöydille ja ne olivat hopeiset, vaikka ehkä enemmän tykkään kultaisesta, en kyllä tiedä mitä päässäni liikkui 😀 Katsotaan nyt vielä että pystynkö elämään niiden kanssa, jos en niin saan varmasti myytyä ne. Onneksi olivat alennuksineen edulliset kun osin ne, niin ei ainakaan mene hukkaan rahaa jos päätän myydä ne.  Lopputuloksesta laitan kuvaa kun alkaa olemaan valmista!

Print/Desenio  Carpet, Side Tabels/Ellos Mirror/H&M

Inspiration pictures: pinterest 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s