Bedroom

home, Interior, lifestyle

home2

home8home6

Makuuhuoneessa on jotain uutta! Viime sisustus postauksessa kerroin meidän makkarin projektista ja se alkaa olemaan valmis. Toki vielä on vähän jotain viilattavaa,  tuntuu että en  ole koskaan täysin tyytyväinen kodimme sisustukseen. Aina on jotain kehitettävää!

Olen ostanut maton sekä valaisimet Ellokselta, viime sisustus postauksessa kerroin että en ollut täysin tyytyväinen näihin pöytävalaisimiin mutta nyt tykkään että sopivat oikein hyvin lopputulokseen, eli saavat toistaiseksi jäädä meille!

Tilasin myös viime viikolla valkoiset pussilakanat H&Mstä, ja  voi kuinka tykkäänkin täysin valkoisista lakanoista, ja sitäpaitsi nämä olivat todella hyvänlaatuiset ja se kyllä yllätti minut täysin! Vielä täydellinen päiväpeitto pitäisi löytyä! Ostin kyllä tossa hetki sitten ikeastsa yhden mutta oli liian ohut sekä väärän sävyinen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s