Long time no see..

Yleinen

IMG_1811uusikotimmeIMG_1815IMG_1798

Heippa pitkästä aikaa täältä blogin puolelta. Täällä on ollut hiljasta melkeenpä jo yli vuoden. Itsellä ei ole vaan ollut innostusta päivitellä täällä. Mutta nyt olisin kyllä innostunut jatkamaan. Asukuvia olisi tosi kiva ottaa, pitää vaan saada ystävien kanssa suunniteltua aikaa että päästäisiin niitä ottamaan. Kun siinä on aina oma haasteensa saada yhteinen aika sopimaan, kaikilla omat ohjelmat ja työt sun muut.

Sisustus on nykyään todella lähellä mun sydäntä, ja mikä ihanampaa on sisustaa meidän vanhaa rintamamiestaloa. Jatkossa tulette näkemään lisää kuvia muista huoneista. Meidän olohuone on muuttunut aika paljon tässä viime aikoina. Ja siihen olen kyllä eniten tyytyväinen.

Kiva nyt syksyllä kun voi laittaa tummempia sävyjä. Huomaatte varmaan että sametti on meidän kodin yksi suosikki. sitä löytyy melkeenpä jokaisesta huoneesta 😀 Ja marmori on myös semmonen materiaali mistä tykkään aivan hirveesti.

Mutta minäpäs alan nyt päivittämään useammin tänne blogin puolelle. Olkaapas kuulolla 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s